HTML

vikunya

egy párosujjú patás szerint a világ

Friss topikok

Linkblog

Bréking! Kirúgták az MTV-ből Süveges Gergőt és Halász Zsuzsát.

2010.12.21. 12:38 VIKUNYA

Azonnali hatájjal elbocsájtották Süveges Gergőt az MTV-től. A döntést a televízió elnöke azzal indokolta, hogy a hírolvasó nyelve háromszor is megbotlott az új médiatörvény megszavazásáról szóló hír felolvasása közben. "A harmadik nyelvbotlás egyértelműen Ludas Matyi utalásnak számít, ami kimeríti a véleménnyilvánítás fogalmát, márpedig az új médiatrövény értelmében tilos hírhez kommentárt fűzni, így kénytelenek vagyunk megválni hírolvasónktól." - fogalmazott Medveczky.

Hasonló sorsra jutott Halász Zsuzsa is, a Jelfogó című műsor vezetője, a KDNP egykori szóvivője. Halász műsorában felolvasta a hírt, miszerint kedd hajnalban megszavazta az országgyűlés az új médiatörvényt. A hírt az újságírónő a következőképpen kommentálta: "Végre leáldozott ennek a mocskos liberális  médiavilágnak!" Az új törvény értelmében Halásztól is kénytelen volt megválni  az MTV. Medveczky Balázs elmodnta, Halász minden egyes szavával egyetért, ezért különösen fájó a kényszerű búcsú. Az újságírónő még nem döntötte el, hogy a Hír Tv vagy az Echo Tv állásajánlatát fogadja-e el.

Szólj hozzá!

Címkék: mtv médiatörvény süvesges gergő

A bejegyzés trackback címe:

https://vikunya.blog.hu/api/trackback/id/tr472530043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása